Бањалучка Хрватица промашила „Конзум“

s_3418055

Данас је око 11:30, из још недовољно разјашњених околности, Луција Јерковић (64) из Бањалуке, иако Хрватица, умјесто у „Конзум“ отишла у мању набавку у неки потуно други трговачки објекат. Како сама каже, кренула је по једну „подравкину“ јуху и „ледо“ породични сладолед, када је на каси угледала кесе које припадају сасвим другом ланцу маркета. У журби је збуњено пружила новац и док је схватила шта се дешава већ се налазила на путу до стана.

„И прије ми се дешавало да се потпуно расијем. Редовно губим кључеве, заборављам ситне обавезе, једном сам и дијете оставила на бензиској црпци, али сада сам веома забринута“. Њене комшије су изјавиле да је Луција до сада била сасвим нормална и љубазна комшиница и да још не могу да повјерују у то што је урадила. Да трагедија буде потпуна, рачун из другог маркета је изгубљен па је тако штета сасвим извјесно ненадокнадива.

„Касирка из тог спорног маркета, препознала је дотичну муштерију, али тврди да без рачуна не може вратити новац“, изјавио је жупни секретар Доминик Асишки. „Остаје нам да се организујемо и прикупимо донације у висини неколико марака да би надокнадили барем материјални губитак, као и да се усрдно молимо за душу наше залутале овчице Луције“.

Луција је у поподневним часовима хоспитализована, те упркос до сада уредним налазим крви и урина и даље са правда и узда у раног Алцхајмера.

 

О dacomh
https://www.facebook.com/danijel.mihic.3

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: