ШТА ТИП ВЕЛИКЕ СРБИЈЕ КОЈУ ЖВРЉАТЕ У ДОКОЛИЦИ ГОВОРИ О ВАШЕМ КАРАКТЕРУ

Школски приступ.

velika srbija okupirana srbija

Ви сте особа која увијек чека да неко други донесе „врућу пуру“ на сто, да би јој нашли стопедесет мана. Качите се за нешто што други покрене, зашто би ви били ти. Тако је са и овом картом, безусловно прихватате идеологију ове пропале странке, иако на њој нема Истре. А ни још мало Албаније. А ни Темишвара.

 

Романтик у души.

karta-velika-srbija

Да, ви правилно оцјењујете да је Југославија уствари кошуљица за ВС а оно мало невеликосрбије, испрјесецан и несамосталан браник истој. Слушате Душка Кулиша а повремено, док кришом цугате ракију испод сифона пустите и кавере Аце Лукаса.

 

Несхваћени реалиста.

Srbija-karta-velika.gif

Ви сте можда и човјек од часних намјера, али крећете од потпуно погрешног постулата – од реалности. Каква црна независна Гора, још друге боје, о Космету најсрбскијој српској земљи да се и не говори. Ништа то не значи спрам хиљадугодишњих права свих народа који праве компромисе након што најмање један народ истријебе. Људи вас сматрају за слабића и избјегавају вас.

 

Безкарактерна кукавица.

mapa-nove-granice-na-balkanu

Ви би све урадили само да вас престану малтретирати. Какав сте ви човјек? Мислите, ако будете давали нове уступке да ће вас неко уважити па вам додијелити мрвицу од онога што вам припада. Никада. Бојите се жене, немате самопоуздања и пријатељи вас више не зову на пиво.

 

Једноставан човјек.

velika_srbija_wiki

Код вас нема циле-миле. Све што је преостало након што су велике силе позобале након Другог свјетског рата, ви сте заокружили. Какво детаљисање, гњаважа око ријека, планина, пољана. Гледате ријалитије да би се смијали будалама. Могу и курсаџије, Рођак са села и тај фазон. Вучић добар са свима или Вучић педер.

 

Једноставан човјек плус Бугарска.

Velika-Srbija-masoni

Све претходно пута два.

 

Наивни монархиста.

Londonski-ugovor-1915-gf64

Своја убеђења базирате на претегнутој причи како су велике силе нешто обећале Србима док су били у великој фрци током Првог свјетског рата. Тако нешто слично су обећавали и сусједним земљама, тако да тешко да би Србија баш толика. И оно што би добила не би могла задржати као ни Македонију. И зажмирили сте на крајишку браћу. Ви сте олош.

 

Момак на свом мјесту, само си некако слаб, неодлучан, никакав…

na-prostoru-bivse-jugoslavije-zivi-oko-18-miliona-stanovnika-manje-nego-1991_1449495024-449x400

Док су други оштрили ратне сјекире ти си гледао Бољи живот и бољела те гуска за све те опасне гласине како ће неко твој народ одувати у шумадисјки резерват. Баљезгао си нешто о међународном праву, уздао се у четврту војну силу Европе уз гесло „Биће нешто некако је’га“ дочекао оно што такви људи иначе дочекао и лично и колективно.

 

Носталгичар.

maxresdefault

Било је лијепо уз Бају Малог Книнџу и Мому и Додира вјеровати да ће рат ускоро престати и да ће и нама синути сунце међународно признате слободе, да ће санкције брзо проћи а Микијев Забавник поново излазити. Но сав свијет се окомио на наше свето православље па чак и светоправославни Руси. Добро смо ми још и прошли. Углавном пустиш некад који хит и из 90-тих (не тамо неки шиптарски Ђогањи ни Монтенигерсе) типа Роки „Смолућа“, Медени мјесец „Српска земљо“ и оног што плеше као геј док глорификује рушење неправославних сакралних објеката.

 

Симпатизер историје.

8117320_orig

Чули сте да је историја наука колико је и Даница чула за Мадагаскар. Вјерујете у карте што је неко прије хиљаду година офрље цртао (поготово када су у питању словенска племена). Ето источно од Њемачке чак и пише тако. Дакле ако малим словима пише „србија“ тамо гдје је иначе и била реално и ако су византијске територије оцртане спрам територија насељеним народно недефинисаним словенским живљем, ви мудру закључујете да је све то уствари Србија и да је све касније речено ватиканско-берлинска завјера против нашег народа. Браво, на путу сте просвјетљења.

 

Стабилан Србин – Цар Душан ол инклузив

srbija_dusanovo_carstvo_njemacka_karta

Ви се већ не дате преварити, врло сте скептични и промућурни. Нема везе што је Босна ипак била прилично независна у то вријеме (колико је год то било могуће) и што је Бугарска у врло кратком радобљу, након битке на Велбужду имала за владара особу коју је Душанов отац поставио, ви хоћете сад и хоћете све и ништа мање од тога. Напредујете чврстим кораком ка истини.

 

(Исто то само мало одређеније)

holandskakartamilutinovkg2

Ево још једне прецизне карте која открива истину читавом свијету.

 

Митоман доместикус.

srbijauvremecarakrepimitb6

Ви сте већ прешишали званичну науку иако немате баш времена да читате књиге које је неко писао да би га само научници разумјели али не и прост народ. Постајете вјерник, представници теорија у које вјерујете су апсолутно у праву без потребе да се њихова наклапања провјере. Много сте самоувјерени у животу, идете кроз њега слободно и лако.

 

Митоман про

srbija-karta-seobe

Ви сте фејсбук просвјетитељ, стручни аналитичар послије треће ракијице на слави, шта вас брига шта пишу тамо неки титини научници, вама је довољно да прегледате двадесетак линкова и пар слика па да сам буде све јасно.

 

Мортал комбант ниво великосрбенде: Пророк

srbija-2

Ви сте човјек који више нема никаквих недоумица. Готово сав Балкан је србски и мора поново бити да се присаједини свеправославном царству од Венеције до Хуавеија. Чекате 10.000 тенкова са Урала предвођеним православним царем Путином да нас ослободе.

 

Зрела и комплетна личност.

pravoslavni-dnevne-600x487

Ваша мисија је окончана ви сте испуњен човјек коначно задовољан својим животом и собом.

 

 

О dacomh
https://www.facebook.com/danijel.mihic.3

2 Responses to ШТА ТИП ВЕЛИКЕ СРБИЈЕ КОЈУ ЖВРЉАТЕ У ДОКОЛИЦИ ГОВОРИ О ВАШЕМ КАРАКТЕРУ

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: