ПРВИ РАДНИ САСТАНАК ИГ „КУЛТУРА КУЛТУРИ“

14805577_10211045507722735_820029742_n

У суботу у просторијама Дома омладине окупило се једанаест чланова Иницијативе. Састанак је трајао два сата, сви присутни су узели учешћа у расправи.

Након почетног, „нултог“ окупљања (60 људи) на којем је дошло до вишеструких размимоилажења у правцу којем Иницијатива треба да иде (дио учесника сматрао је да Иницијатива треба да много гласније указује на опште и многобројне проблеме у култури, учествујући у јавним расправама, упоредо привлачећи пажњу јавности, док се други дио базирао конкретно на питање запуштених просторија Банског двора расправљајући на који начин проширити капацитете нашег Храма културе путем сарадње са новим представницима Града и будућом Управом самог Банског), присутни су се на првом званичном радном састанку Иницијативе једногласно сложили да прва акција буде усмјерена ка покретању образовно-културног простора унутар Банског двора (бивши клуб „Лав“ или неки други простор уколико из неких разлога то буде немогуће).

Први корак у том правцу Иницијатива ће учинити у суботу 5.11.2016. у 14 часова испред Банског двора када ће перфомансом озваничити почетак прикупљања петиције за подршку саме идеје.

 

 

О dacomh
https://www.facebook.com/danijel.mihic.3

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: