КАКО ЗАПРОСИТИ ДЈЕВОЈКУ И ОСТАТИ ТОТАЛНИ КРЕТЕН

Све чешће смо свједоци једне заиста несхватљиве појаве, а то је да момак, кандидат за младожЕњу бламира и себе и своју несретнију половину, наравно јавно. Трансфер блама прелива се свакодневно друштвеним мрежама… Нешто што треба бити најинтимније у животу, момци из неког необјашњивог разлога просто упрскају. Од јаднијих начина, да је одведе на лудом попусту у Беч и да јој на неком романтичном тргићу, фонтани, дискотеци или пред дворцем који је изгледа добио име по бањалучкој сластичарни, тутне прстен у шампањац од 8 еура, просидбом путем билборда, свакако за Нову годину или 1. мај, или пак на утакмици, до легендарне просидбе на тенку, дијапазон фазона је све шири.

Prosidba-620x350

Краљ. (А немош се звати Сунчица и осванути на тенку)

Ако неком недостаје идиотских идеја, а при том није Звезда Гранда или неки водитељ који ће расплакати нацију, ево неких приједлога:

  1. Запроси је на конерту Бобана Рајовића.

boban-prosidba

Наравно чим неко спомене концерт и просидбу, Бобан Рајовић се намеће као најлогичнији закључак (ако баш не може дочекати његов долазак ајд може и концерт Аце Пејовића). За надати ти се да је кандидат сипао бочицу медЕцинског алкохола у колу дјевоцји да би је одобровољио да буде уз њега током концерта овог људског патуљка али музичког колоса. Господин који је то и пробао, доживио је инстант карму – дјевојка није хтјела да изађе на бину (ипак јој није сипао метилку или ипак има двоцифрен коифицијент интелигенције) углавном неугодна сцена је постала још неугоднија када је Бобан морао да интервенише па да позива: „Каролина, ђе си Каролина? Он тебе воли, хајде изађи да те видимо…“ Душа ми се преврће у центрифуги кад помислим на ту сцену, када ти скандира раја из Дилан Дога која је дошла да уживо слуша Бобана Рајовића… Дјевојка је изашла, пољубила момка чврсто држећи језик за зубима и сишла те тако Соломонски извукла ситуацију. Треба јој дати орден „Пурпурно срце“. За надати се да је са тим дечком само због пара. Много, много пара.

 

2. Запроси је на утакмици

Прва просидба на некој утакмици десила се негдје у рату у америкама. На полувремену, на семафору је стајало нешто у фазону „Анђо реци ДА“. Дјевојка се шокирала али кажу и одушевила. И то јесте био фазон прије четврт вијека, али више једноставно не да није него је изилзано, отрцано и надасве заиста неугодно за дјевојку. Хвала Богу све чешћe маскоте морају да тјеше идиоте који су направили овакву сцену дјевојци. Наравно осим ако просидба није на мечу у којем игра Ђоковић и Вердаско.

eb056c965f015d8aeb42b849b27a362e

Кад ти се Ноло овако смије, онда можеш да замислиш колики си дебил од човјека

 

3. ЈА ПОПИЈО ЈЕСАМ АЛ НИСАМ БУДАЛА АЈ ТИ МЕНИ РЕЦИ БИЛИ СЕ УДАЛА

maxresdefault

ех грдне ране непреболне оћел икад више ЖиГ под исти чадор?

 

4. ИСЦЕНИРАЈ НЕСРЕЋУ ПА ОНДА ПРОСИ

Ако си бајкер само нека раја каже да си спао с мотора и хитно нека ти превезу цуру до мјеста несреће. Ако не добије дијабетес у путу пристаће на све што је питаш па и на вјеридбу (само жени се исти дан док цура не дође себи).

06snimak5_1000x0

 

И овај момак је стварно био духовит али ово нико нека не покушава код куће

http://www.sandzaklive.rs/index.php/novi-pazar-ostalo/13512-hit-u-regionu-pogledajte-kako-je-pazarac-zaprosio-djevojku-video

 

5. Запроси је на Валентиново, обавезно насред највећег трга, уз плес, музику, са трешњом око уха усред јата бијелих (или обичних из контејнера) голубова и то одмах окачи на Јутубе.

Клише ће твојој изабраници оставити доживотни траг на души ко некад од вакцине на рамену.

prosidba-trg-slobode3

 

 

П.С. Но шта год наумили никад немојте слушати савјет које је написао човјек који се зове као Дарио а  презива као Јагатић на сајту за вјенчања ЈЕР И БОБАН И БАЈКЕР И СТАДИОН И ЖАРЕГОЦИ И СВИЈЕЋЕ НА ТРГУ ЋЕ ЈОЈ КАД ТАК ДО У ЖИВОТУ ИЗМАМИТИ МРДАЊЕ БРКА АЛИ ОВЕ ГАДОСТИ ЋЕ СА МУКОМ ПАМТИТИ ДОЖИВОТНО:

http://www.vjencanjesnova.com/cl_kakozaprositi_50nacina.html

 

О dacomh
https://www.facebook.com/danijel.mihic.3

10 Responses to КАКО ЗАПРОСИТИ ДЈЕВОЈКУ И ОСТАТИ ТОТАЛНИ КРЕТЕН

  1. jelenadilber says:

    Svaka čast na opisu publike na koncertima Bobana Rajovića i Aca Pejovića! Ma svaka čast za ceo tekst! 😀

  2. ipokeva says:

    padoh od smeha 🙂 🙂

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: